Coaching & Filosofisk samtale

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder.

Coaching foregår typisk som en session på klinikken, men kan også ske online. En session starter med, at vi sammen afklarer hvilket fokusområde samtalen skal have og derefter er det mit ansvar at styre samtalen fremad, primært ved hjælp af spørgsmål. Samtaleformen er ikke-dømmende og neutral og har ingen anden dagsorden end at være et professionelt redskab til at styrke processen fremad.

Udover at være Certificeret Coach (ICC), har jeg også en Master i Filosofi med speciale i forandringsprocesser. Så, hvis dit behov er at reflektere over eksistenstielle og filosofiske spørgsmål med en samtalepartner, der sørger for at holde en rød tråd i samtalen og spørge ind til din proces og dine tanker, så kan du også vælge dette.

For private giver et coaching- elller samtale forløb ofte afklaring og dermed også et højere energiniveau og bedre resultater, både privat og på jobbet. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med din coach.

Nogle mennesker bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Du har mulighed for at kombinere coaching med andre behandlingsformer hos mig – for eksempel Kranio-Sakral Terapi og åndedrætsøvelser ved symptomer på stress, Tui Na massage ved lavt energiniveau eller øre-akupunktur ved forskellige former for afhængighed. Vi kan aftale dette undervejs i forløbet, hvis det viser sig, at du har brug for at arbejde kropsligt frem for mentalt med fokusområdet, eller begge dele.

Hvis du er interesseret i et online forløb, så kan du læse mere på www.katjahagmann.online