Kranio-Sakral Terapi (voksne)

Kranio-Sakral Terapi er blid og dybtgående bearbejdning af kranie, rygsøjle, korsben og haleben samt de store hinder der beskytter hjerne og rygmarv. Udover at kunne afhjælpe akutte lidelser, så kan behandlingerne også regulere nervesystemet og dermed have positiv effekt på dit daglige velbefindende og flere af kroppens funktioner.

Jeg laver ingen ‘knæk’ eller manipulationer, men arbejder langsomt, nænsomt og fokuseret på at løsne, korrigere og afspænde.

Kranio-Sakral Terapi kan have en gavnlig virkning på flere lidelser, eksempelvis:

– Muskelspændinger i kroppen

– Ryg- og nakkesmerter

– Hovedpine eller migræne

– Gener efter piskesmæld

– Gener efter hjernerystelse

– Angstanfald

– Søvnbesvær

– Tankemylder

– Fordøjelsesproblemer

– Åndedrætsproblemer

Den første behandling starter med en samtale, hvor jeg danner mig et indtryk af det problem, du henvender dig med. Under selve behandlingen ligger du påklædt på en briks, mens jeg løsner op for spændinger og blokeringer, primært omkring hoved, rygsøjle og bækken. Jeg anvender et meget let tryk og de fleste oplever en meget dyb afspænding under behandlingen – som når man er i en behagelig søvntilstand, på samme tid helt afslappet og samtidig bevidst om omgivelserne.

En almindelig behandling varer knap en time og de fleste mærker en virkning efter den første behandling. Du vil som regel kunne bedømme om Kranio-Sakral Terapien virker på sigt, efter den anden eller tredje behandling. Antallet af behandlinger du har brug for, afhænger af din lidelse og aftales individuelt. Ofte er det tilstrækkeligt med tre eller fire behandlinger med kort interval, eventuelt efterfulgt af opfølgende og vedligeholdende behandlinger med længere mellemrum.