Referencer

Katja har hjulpet mig med at få styr på nakke- og skuldersmerter og hovedpine. Som mange andre sidder jeg foran en computer det meste af arbejdsdagen. Det har i årevis givet mig jævnlige nakkesmerter og spændingshovedpine og ødelagt min koncentrationsevne. Med Katjas nænsomme men målrettede behandling har jeg fået lettet og helt fjernet de spændinger, der har generet mig voldsomt i perioder og fået forbedret mit velbefindende. Hendes blide, afspændende og indsigtsfulde behandling har hjulpet mig akut, men også gjort mig mere bevidst om, hvad jeg kan gøre selv for ikke at pine min krop med fastlåste arbejdsstillinger og indgroet dårlig holdning. Jeg har fået løsnet op og er sluppet af med ophobet stress. Jeg glæder mig allerede til at ligge på Katjas briks igen.

Finn Stahlschmidt, Journalist, Eyelevel Communication

Meget kompetente og behagelige behandlinger, som har hjulpet på min iskias nerve og spændte skuldre. De blide tryk og varmen er afslappende og stressreducerende. Katja er indlevende, lyttende og imødekommende.

Lene Møller Hansen, Gymnasielærer, Herlev Gymnasium

Indrømmet! Jeg var skeptisk – men nysgerrig – da jeg først talte med Katja omkring KS-behandlinger i forhold til min rygproblemer. Men da jeg havde døjet med et svært hold i ryggen over en længere periode, var jeg åben overfor en alternativ tilgang til at komme på ret køl igen – heldigvis. Jeg har været hos Katja i alt 4 gange over ca. 4 måneder og jeg har aldrig haft det bedre i ryggen. Jeg har lige skullet vende mig til den meget “rolige” behandlingsform (i modsætning fx en kiropraktor), men det har virkelig skubbet nogle ting på plads. Katjas behagelige facon og store viden om sammenhængene mellem nakken, skulder og ryg har hjulpet mig meget. Mine bedste anbefalinger herfra. Jeg kommer med garanti tilbage.

Kim Fischer, Projektchef, Hafnia-Hallen

Jeg har modtaget flere lange behandlinger af Katja og hver gang har jeg oplevet en meget kyndig, indfølende og effektfuld behandling. Jeg lider i perioder meget af spændinger omkring nakke og lænd og min krop har flere gange været udsat for stress. Med kranio sakral terapi’ens blide tilgang, oplever jeg at kroppen i sit eget tempo får mulighed for at ” følge med” og falder lidt mere på plads og i ro. Flere gange er jeg kommet med en bragende nakke hovedpine til Katja og gået derfra uden og med en følelse af at være meget lettere og fri i min egen krop. Det har hver gang været svært at komme op fra briksen, fordi det metoden er så effektfuld og behagelig. Katja er en kompetent behandler, som med hendes rolige, empatiske og engagerede væsen, formår at møde en lige der hvor man er og med de behov man må have.

Mette Christoffersen, Trivselskonsulent, SOPU H

Katja har hjulpet mig af flere omgange, både i forbindelse med rygproblemer og efter en større operation i maven. Begge gange oplevede jeg hurtigt mærkbar forbedring. Mindsket smerter, afspænding og ‘ro’ i problemområderne. Rygsmerterne forsvandt helt efter nogle behandlinger, og de blide press, skub og træk af hele overkroppen, ben og specielt hals og nakke hjalp mig med at slappe af og kroppen med at hele efter operationen. Jeg kan varmt anbefale Katja. Hun er et imødekommende menneske og en dygtig behandler.

Anonymiseret klient