Vi passer på hinanden

Ved første behandling vil du få udleveret en mulepose med dit eget personlige tæppe, som du kan tage med dig hjem og medbringe til de efterfølgende behandlinger. Jeg anvender engangsbetræk til briks og hovedstøtte.

Hvis du føler dig det mindste syg eller sløj (feber, snottet, hoste, hævelser i halsen – eller muskelømhed, som ikke relaterer sig til den lidelse du bliver behandlet for), skal du afbooke din behandling. Jeg tilbyder afbooking af behandling uden gebyr, hvis det sker efter direkte henvendelse til mig. Jeg forbeholder mig ret til at afvise at behandle dig, hvis du viser tegn på at være syg.

HUSK, at du via sundhed.dk/app skal kunne dokumentere, at du har fået foretaget en negativ Covid-19 test, at du er Covid-19 vaccineret eller, at du har antistoffer mod Covid-19. Testen skal være foretaget inden for 72 timer fra din behandling slutter.

Derudover er følgende gældende:

– Det er valgfrit om du vil bære mundbind i elevatoren og når du iøvrigt færdes i bygningen

– Du har mulighed for at afspritte hænder ved indgangene, på toilettet samt i klinikken.

– Du kan få udleveret et mundbind (Type IIR) til eget brug under behandlingen, hvis du ønsker det.

– Briks, hovedstøtte og dørhåndtag rengøres mellem hver behandling.

– Der er indlagt en kort pause mellem hver behandling, hvor lokalet bliver luftet ud.

– Jeg anvender mundværn under behandlingen, når jeg er tæt ved dit ansigt.

Hvis du ikke ønsker at vente i venteområdet, men istedet udenfor/på gaden, så kan jeg tilbyde at sende dig en sms, når du kan komme direkte ind til behandling. Skriv venligst i bemærkningsfeltet ved din booking, hvis du ønsker dette. Jeg glæder mig til at se dig.