Vi passer på hinanden

Ved første behandling vil du få udleveret en mulepose med dit eget personlige tæppe og lagen, som du kan tage med dig hjem og medbringe til de efterfølgende behandlinger. Jeg anvender engangsbetræk hovedstøtten.

Hvis du føler dig det mindste syg eller sløj (feber, snottet, hoste, hævelser i halsen – eller muskelømhed, som ikke relaterer sig til den lidelse du bliver behandlet for), skal du afbooke din behandling. Hvis du afbooker om morgenen inden kl. 8, så kontakter jeg dig for at finde en ny tid. Hvis du ikke booker ny tid, udebliver eller afbooker efter kl 8 på dagen, så vil du blive faktureret for behandlingen.

HUSK, at fra 19.december 2021 skal du fremvise gyldigt Covid-19 pas i klinikken samt bruge mundbind.

Derudover er følgende gældende:

– Du har mulighed for at afspritte hænder ved indgangene, på toilettet samt i klinikken.

– Behandlingsudstyr, dørhåndtag mm. rengøres mellem hver behandling.

– Der er indlagt en pause mellem hver behandling, hvor lokalet bliver luftet ud.

– Jeg bærer mundbind når jeg arbejder tæt ved dit ansigt.

Hvis du ikke ønsker at vente i venteområdet, men istedet udenfor/på gaden, så kan jeg tilbyde at sende dig en sms, når du kan komme direkte ind til behandling. Skriv venligst i bemærkningsfeltet ved din booking, hvis du ønsker dette.

Jeg glæder mig til at se dig.