Praktisk information

Uanset hvilken behandling eller kombination af behandlinger du har fået, så kan du opleve reaktioner undervejs og bagefter. Det kan derfor være en god ide at forberede dig til dine behandlinger hvis du ved eller tænker, at du vil reagere og derfor har brug for fred og ro efter bagefter.

Nedenfor kan du læse om forberedelse og om de reaktioner, som jeg typisk oplever hos mine klienter.

Før behandlingen

Kom lidt før, så der er tid til at registrere parkering, toiletbesøg og lignende inden behandlingen starter.
Planlæg din tid, så du får ro og kan restituere efter behandlingerne.
Tjek om du har mulighed for at komme til behandling med regelmæssige mellemrum uden at blive afbrudt af ferie og lignende, inden du booker første tid til et behandlingsforløb.
Behandlingerne foregår påklædt. Find gerne det afslappede tøj frem - mest af alt af hensyn til dit åndedræt.

Der er tæpper og lagner til rådighed i klinikken, men du er meget velkommen til at medbringe dit eget, hvis du foretrækker det.

Forberedelse til test af intolerence over for medicin, kosttilskud eller specifikke fødevaregrupper – Husk at pakke kosttilskud og medicin som du gerne vil have testet – og fødevarer efter aftale.

Under behandlingen

Når du får Kranio-Sakral Terapi, så er det helt normalt, at du oplever at være i en form for meditativ tilstand under behandlingen, hvor du ikke er helt vågen, men heller ikke sover. Du vil typisk opleve dyb, dyb ro.

For alle behandlingsformer gælder, at du kan opleve:

Dyb afslapning
Maverumlen
Behov for at ændre ligge- eller siddestilling (det er helt ok)
Rastløshed – sig det gerne til mig, så jeg kan justere din behandling

Behandlingerne er som udgangspunkt meget nænsomme og jeg sætter stor pris på at du siger til, hvis du oplever at noget som påvirker dig på en måde som føles ubehageligt.

Efter behandlingen

Træthed og muskelømhed er helt normalt også selvom din behandling har været nænsom.
Kort opblussen af symptomer er også helt normalt og kan vare op til 24 timer. Hvis de fortsætter i længere tid, så skal du tage fat i mig, så vi kan aftale et videre forløb. Opblussen af symptomer kan komme pludseligt i op til et par dage efter behandlingen.
Kulderystelser og let kvalme. Behandlingen har været intens for dig og der kan være behov for at vi tilpasser den. Giv mig besked næste gang vi ses - og omgående hvis det varer i mere end 24 timer.
Hvis du har fået akupunktur med permanente nåle, så er det normalt at føle varme, ømhed, snurren og prikken i området omkring nålene. Generne forsvinder typisk efter en dag eller to.
VIGTIGT! Hvis du har fået akupunktur med permanente nåle, så skal du reagere omgående, hvis der kommer kraftig rødme, hævelse, voldsomme smerter eller væske/puds fra indstiksstedet. Det kan være tegn på inflammation eller betændelse og så skal nålen fjernes med det samme. Rens med lunkent vand når nålen er ude og kontakt mig hvis du er i tvivl om der er noget galt eller om du har gjort det rigtigt. Hvis du er i tvivl om hvordan du får nålen ud, så er du naturligvis velkommen til at kontakte mig, så jeg kan guide dig eller vi kan finde et tidspunkt hvor jeg kan fjerne dem.


Hvis du oplever andet end det jeg har beskrevet ovenfor, eller er i tvivl om alt er som det skal være, så er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig.

Betaling

Jeg tilbyder ikke klippekort og du skal heller ikke forudbetale. Vi afregner efter hver behandling. Det gælder også hvis du melder dig til et forløb. Når du kommer regelmæssigt i klinikken, så aftaler vi en individuel rabat, som er gældende så længe du er i et igangværende forløb. Hvis du holder en længere pause og kommer tilbage, så starter vi forfra.

Du kan betale via faktura eller overføre via mobilapp i klinikken.

Jeg vil dig anbefale, at du læser afbestillingsreglerne i den e-mail bekræftelse som du modtager ved hver booking.

Nyhedsbrev

Et par gange om året udsender jeg et nyhedsbrev med praktisk information og sidste nyt. Her får du også mulighed for at tilmelde dig forskellige forløb eller specialbehandlinger. Så husk at tilmelde dig nyhedsmail og sms (X ja til markedsføring), hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.