Kranio-Sakral Terapi - Børn og Unge

Det kranio-sakrale system kan påvirkes hos et barn der gennemgår hård fødsel, eksempelvis på grund af tryk på hovedet, rygsøjlen bækkenet, i nakken, ved et følelsesmæssigt chok eller ved infektioner. Eller ved ulykker senere i barndommen. Kranio Sakral Terapi kan støtte barnets krop i at genoprette balancen.

Nyfødte kan have spændinger eller låsninger, især i nakken, som kan forhindre hovedet i at bevæge sig frit til begge sider. Dette kan forårsage flade eller skæve baghoveder. Med Kranio-Sakral Terapi kan disse løsnes blidt, uden brug af voldsomme manipulationer.

Kranio-Sakral Terapi til mindre børn kan også være effektivt ved behandling af:

Suttebesvær
Refluks/voldsom gylpning
Mavesmerter og kolik
Stramt tungebånd
Urolig nattesøvn.

Hos større og store børn følgerne af en hård fødsel komme til udtryk som:

Mellemørebetændelse
Indlæringsvanskeligheder
Opmærksomhedsforstyrrelse
Ufrivillig vandladning
Hovedpine
Symptomer på stress

Børn og unge er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapi. Man kan derfor opnå gode resultater ved relativt få behandlinger. Spædbørn kan behandles fra de er få dage gamle.

Der er naturligvis altid en voksen til stede ved behandling af børn og unge - med mindre de er store nok til selv at sige til og fra, og forældre eller værge derfor vurderer, at det er forsvarligt at de gennemfører behandlingen selv. I så fald vil jeg gerne have besked forud for behandlingen og forældre/værge vil blive bedt om at udfylde en samtykkeerklæring inden behandlingen eller forløbet starter. Det er fint hvis teenageren kommer alene til behandlingen og medbringer en fuldmagt.

Jeg er RAB-registreret hos Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark og forsikret gennem Tryg Forsikring og Top Danmark